2.06.2021
Ana Sayfa   >  Kütüphane Sitesi  >  Haber  >  Macaristan Ulusal Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Sayın Zsolt Nemeth’in Kütüphanemize Ziyareti

Macaristan Ulusal Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Sayın Zsolt Nemeth ve beraberindeki heyet Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesini ziyaret etti. Nemeth, 100 Objede İslam Bilim Tarihi Sergisi’ni ve Tablolar Konuşuyor Dijital Resim Sergisi’ni gezdi.

Zsolt Nemeth Cihannümâ Salonu’nda bulunan Macaristan seçkin kitaplarının yer aldığı bölümü inceledi. Macaristan Ulusal Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Zsolt Nemeth ve Kütüphaneler Daire Başkanı Sayın Ayhan Tuğlu, seçkin kitaplardan oluşan kitap setlerini birbirlerine hediye etti.

Macaristan Ulusal Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Zsolt Nemeth, fotoğraf çekiminin ardından kütüphaneden ayrıldı.