Tarihin Arka Odası Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Özel Yayını

1.07.2020
Ana Sayfa   >  Kütüphane Sitesi  >  Haber  >  Tarihin Arka Odası Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Özel Yayını

Uzun bir sürenin ardından Tarihin Arka Odası Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde TRT 1 ekranında seyirciyle buluştu. Tarihçi yazar Murat Bardakçı, Prof. Dr. Erhan Afyoncu ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy ile birlikte gerçekleştirilen program 22.30’da başlayıp gecenin geç saatine kadar devam etti. İlk olarak Cihannüma salonunda kütüphane hakkında genel bilgilerinin verilmesiyle başlayan program, Selçuklu Müze Salonunda devam etti. Abdülbaki Gölpınarlı, Mehmet Şevket Eygi gibi özel koleksiyon sahiplerine ait el yazma eserler tanıtılarak sergi salonunda bulunan seçkin eserler hakkında da bilgi verildi.

Konukların iyi dileklerinin ardından program sonlandırıldı.

Yayını izlemek için tıklayınız